Handelsbetingelser

Firmaoplysninger:

Cykelmakker ApS
Silkeborgvej 142, kl. 1
8000 Aarhus C
Cvr: 43 53 86 75
kontakt@cykelmakker.dk
Tlf.: 61 74 36 36


Betaling:

Cykelmakker ApS tager imod betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Beløbet vil først blive trukket fra din konto når varen er afsendt, og kortgebyr slipper du for at betale.
Alle beløb på hjemmesiden er i Danske kroner (DKK) og er inklusiv moms.
Cykelmakker ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Levering:
Til forsendelse af pakkerne bruger vi PostNord.

Pakkeboks: 29,- DKK
Hjemmelevering: 39,- DKK
Fri fragt over 299,- DKK

Vores normale leveringstid er 1-2 hverdage.


Reklamationsret:

Vi giver to års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl på produktet i forhold til fejl på materiale eller ydeevne.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen. Altså gælder reklamationsretten ikke, hvis produktet tager skade efter brug.

Når du opdager fejlen skal du reklamere indenfor “rimelig tid”. Hvis du kontakter os angående reklamationen indenfor to måneder efter at du opdager fejlen, vil reklamationen være rettidig.

Hvis vi også godkender reklamationen, betaler vi dine (rimelige) fragtomkostninger du vil have for returneringen. Husk at gemme kvitteringen for forsendelsen, så vi kan tilbagebetale beløbet til dig.


Ved returnering:
Returnering sendes til adressen: Cykelmakker ApS
Silkeborgvej 142, kl. 1
8000 Aarhuc C

Der modtages ikke pakker sendt pr efterkrav.


Refusion:

Hvis der er aftalt refusion, så tilbageføres pengene til det betalingskort der er benyttet til at handle hos os med.


Fortrydelsesret:
Vi giver 14 dages returret på køb af varer på vores webshop. Perioden beregnes fra tidspunktet hvor du modtager din ordrebekræftelse.

Returneringsomkostninger skal du selv betale.

Fortrydelse af købet skal anmeldes til os på mail eller telefon inden for 14 dage efter købet. Herefter skal returneringen ske mindst 14 dage efter.

Du skal give besked til kontakt@cykelmakker.dk, med ordrenummer og hvorfor du ønsker at fortryde købet.


Fortrydelse af en del af købet:

Selvom du har købt en ordre hos os med flere vare på, er det stadig muligt kun at returnere én eller flere produkter, uden at returnere hele ordren. Dog kan vi ikke tilbagebetale fragtomkostningerne, ved fortrydelse af købet.


Varens stand, når du sender den retur:

Varen skal have samme stand når den komme retur, som da du modtog den. Varen kan godt prøves derhjemme, men hvis der sker skader på produktet, hæfter du selv for varen. Du kan altså prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er blev prøvet/brugt udover hvad der er blevet beskrevet ovenfor, så betragter vi den som brugt. Det betyder at du kun får en del eller intet af købsbeløbet tilbage, hvis du returnerer produktet.

Hvis varen er i god stand, som da du modtog produktet, returnerer vi selvfølgelig hele beløbet. Derfor er det tilladt at afprøve varen, men ikke tage den i brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Når vi modtager varen vurderer vi varens stand, og herefter tilbagefører vi pengene. Hvis et af produkterne er skadet, overføres der penge tilbage for resten af ordren.

Vi refunderer selvfølgelig hele beløbet til dig, hvis du anmelder din fortrydelse inden for 14 dage, og hvis varen stadig er i god stand.

Tilbagebetalingen kan gøres ud fra dit ønske om hvordan pengene skal returneres. Vi kan dog ikke tilbageføre pengene, uden at vi har modtaget varen.


Persondatapolitik:

Når du handler hos os, har vi brug for følgende af dine oplysninger:
Navn, adresse, mail og tlf.nr.

Vi registrerer dine personoplysninger, og videregiver de nødvendige oplysninger, for at kunne levere varen til dig. (Forsendelse af pakke)

Personoplysningerne bliver registreret hos Cykelmakker ApS, når vi modtager din ordre, hvorefter oplysningerne slettes efter fem år.

Den dataansvarlige på Cykelmakker.dk er Cykelmakker ApS

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener at vi har modtaget forkerte oplysninger fra dig, eller at de ikke er aktive længere, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette disse persondato som vi har modtaget fra dig, hvis du beder om det. Eksempelvis hvis dine data ikke er nødvendige til det formål som vi skal bruge dem til. Hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med loven, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@cykelmakker.dk


Klager:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontakt@cykelmakker.dk eller på +45 61 74 36 36